Teltonika Networks är ett snabbt växande teknikföretag som tillverkar professionell nätverksanslutningsutrustning för internationella marknader. Genom lång erfarenhet och forskning och utveckling av industriella nätverksenheter för IoT- och M2M-kommunikation har Teltonika utvecklat en bred produktportfölj för de mest komplexa områdena: Industri 4.0, Smart City och Grön Energi.

Teltonika Networks kontrollerar varje steg i produktutvecklingscykeln vilket gör det möjligt för oss att reagera snabbt och flexibelt på marknadens behov och förändringar samtidigt som vi säkerställer tillförlitlighet, säkerhet och användarvänlighet.

PÅLITLIG

Tillförlitlighet är ett av fokus när man utformar enheter. Teltonika Networks produkter är konstruerade och tillverkade med målet att uppnå bästa möjliga tillförlitlighet.

SÄKER

Tester avseende säkerhetsrisker utförs ständigt på alla Teltonika Networks-enheter och alla produkter uppdateras regelbundet för att eliminera eventuella överträdelser för att säkerställa högsta säkerhetsnivå.

LÄTT ATT ANVÄNDA

Teltonika Networks enheter är mycket professionella men de är även mycket lätta att använda. Möjligheten att erbjuda produkter som inte kräver någon speciell utbildning är en av våra styrkor.