Plume har tagit fram ett nytt koncept för WiFi. Det är enkelt att installera och konfigurera, det är säkert och det kan lätt övervakas och kontrolleras med en app i din telefon.
Och du får den senaste tekniken inom WiFi.

HomePass – Plume hemma

Med HomePass från Plume får du den bästa, mest konsekventa WiFi-anslutningen som ständigt anpassar sig efter dina behov, du får intuitiv hantering av ditt hemmanätverk, toppmodern säkerhet, datasynlighet och skydd, WiFi-rörelsekännande och framtida tjänster. Anslut helt enkelt en SuperPod och starta HomePass-appen för att börja. Tjänster som hjälper dig att ansluta, kontrollera, säkra och förenkla ditt hemnätverk

HomePass är utformat för att göra allt för ditt hemnätverk: förbättra din WiFi-anslutning, tillhandahålla online-säkerhet, kontrollera åtkomst från en central app och göra det enklare att hantera ditt nätverk. Bäst av allt är att den ständigt utvecklas.

3-pack SuperPods och HomePass-appen i din telefon

WorkPass – Plume företag

Företagets WiFi är mer än bara signalstyrka. Jo, snabb, pålitlig anslutning är avgörande, men tänk dig om du kan ansluta till den perfekta plattformen som ökar produktivitet, säkerhet och marknadsföring och lägger dem i din hand?

WorkPass är en svit av intelligenta tjänster och hanteringsverktyg som är specialbyggda för företag med den senaste tekniken som WiFi6, mesh, säkerhet, kontrollerad åtkomst och överlägsen övervakning och trimning av ditt nätverk. Den största fördelen är nog ändå enkelheten att installera och konfigurera nätverket.

Kontakta oss om Ni vill veta mer