NoWire erbjuder ett stort utbud av nätverkslösningar, med betoning på trådlös teknik, för såväl stora företag, små företag, skolor, hotell etc. Vi säljer till återförsäljare i Norden. NoWire representerar idag ett 15-tal ledande tillverkare inom trådlös teknik och har ett starkt återförsäljarnät i Norden.

För att lyckas som partneransvarig säljare hos NoWire är det viktigt att skapa förtroende och förstå våra partners behov. Eftersom försäljningen sker via partner är det viktigt att vara lugn och uthållig.

Vi söker dig som har det rätta drivet och intresserad av att lära sig nya tekniker och har en säljande inställning till ditt yrke.

Arbetsuppgifter:
Som partneransvarig säljare ansvarar du för ett antal partners och stöttar dem i säljprocessen genom att välja rätt tekniska lösning till kunden. Resor förekommer och uppmuntras då kundnärvaro är viktigt. Du ser till att våra partners känner till vårt erbjudande och uppdaterar dem på nya produkter och lösningar löpande. Kunskap om nätverk kommer att underlätta för framgång då vi ofta agerar tekniskt säljstöd för våra partners.

Vi tror att en lämplig kandidat för detta jobb är 22-30 år med teknisk bakgrund och intresse. Helst inom datakommunikation.
Vi utbildar naturligtvis inom vårt teknikområde och våra produkter.

Intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in CV och gärna personligt brev redan idag!

Varmt välkommen att ställa frågor kring tjänsten genom att kontakta:

Michael.blomqvist@nowire.se