Med kraftiga funktioner i molnet erbjuder Mojo Networks ett WiFi-system med helt unika fördelar inom felsökning och drift. Dessutom ingår alltid Social WiFi-funktioner.

WiFi-felsökning har aldrig varit enklare
”Jag behöver se problemet på plats, när det uppstår”, detta är en mening som många WiFi-tekniker är vana vid. Mojo erbjuder accesspunkter som är utrustade med en tredje radio som är tillägnad felsökning, övervakning och intrångsdetektering. Detta ger möjlighet att via accesspunkten simulera en WiFi-klient och felsöka fjärruppkopplad utan att vara på plats.

Kraftfull stöttning direkt från molnet
Hela WiFi-nätet styrs och övervakas dygnet runt från Mojos molncontroller. Controllern erbjuder alla funktioner man normalt hittar i en WiFi-lösning. Det unika med Mojos molncontroller är möjligheten att kunna ”spela upp” trafiken ifrån en tidpunkt då ett fel rapporterats från en användare, för att i efterhand göra en analys av felet.

Gästinloggning via Facebook eller e-post
Via Mojos molncontroller så ingår alltid funktioner för s.k. Social WiFi. Med hjälp av dessa funktioner kan kunden erbjuda sina besökare WiFi-uppkoppling i utbyte mot e-postadresser som sedan kan användas för nyhetsbrev eller annan riktad marknadsföring. Lämpliga kundgrupper är t.ex. hotell, campingar, butiker etc.


C-130
Tri-radio
1.7 Gbps
4x4:4 MU-MIMO

C-110
Tri-radio
867 Mbps
2x2:2 MU-MIMO

C-100
Dual-radio
867 Mbps
2x2:2 MU-MIMO

C-65
Dual-radio
867 Mbps
2x2:2 MIMO

O-90
Dual-radio
1.3 Gbps
3x3:3 MIMO
För installation utomhus

W-68
Dual-radio
867 Mbps
2x2:2 MIMO
Anpassad för hotellrum

 

Titta gärna på en kort videopresentation av Mojo på YouTube!