Vi ser verkligen fram emot detta event där vi samlas för att umgås och äta gott. Och 10 talet personer kommer dessutom att flyga över Stockholm. Totalt kommer att vi att bli 25-30 personer – så uppmuntra din kollega och anmäl Er.

Regler – Återförsäljare/Partner: Reglerna är enkla, ni som har högre omsättning än motsvarande period förra året är med i utlottningen. Lottningen kommer att ske den 4:e april – alltså Q1 2021 mot Q1 2022. Vid anmälan uppge om ni är intresserade av flygning och Grillning/PickNick eller bara det senare.

Anmäl dig/Er på sales@nowire.se

Vad kommer hända:

Vid lämplig väderlek i maj kommer vi att i ett mindre flygplan att flyga tre pasagerare i taget på en oförglömlig flygning över Stockholm medan vi andra äter god mat och umgås – leverantörer kommer även att finnas på plats så det kommer att finnas alla möjligheter att ställa frågor.

Plats: Skå-Edeby flygplats – Ekerö Kommun

Datum/Tid: Aktiviteten kommer att ske mitt på dagen (lunch) i maj – kommer totalt att ta ca. 120-180 minuter. Den 4:e april lottar vi och sätter vi preliminärt datum, datumet bekräftas eller ändras ca. en vecka innan event för att få bästa väder.

Transporter: Vi har tänkt oss att vi träffas på plats alternativt att vi hämtat Er på Arlanda eller Centralstation Sthlm vid överenskommen tid. Kontakta oss för frågor på sales@nowire.se – Välkomna!